Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanim wzbudziłam w sobie ten świat
wykluczałam paletę jego barw
Bo nie chciałam nigdy być tam
gdzie powinna być inna z pań.
Nie wierzyłam że świat mnie zmusi
Przecież światło powinnam mieć w domu
A czy mam ... nie powiem nikomu
Przecież tęcza uszczęśliwić nie może
ciepła nie da i choć oko ucieszy
To za chwilę zniknie jak ułuda
Bo zatrzymać jej ci się nie uda

1045 wyświetleń
18 tekstów
4 obserwujących
  • misiek45

    7 March 2013, 11:32

    Bardzo ładnie napisane Dorotko tęcza to piękny temat w wierszach-pozdrawiam miło :)