Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Déjà vu – z mgły na moście

zanim rozstania
określą brzegi
bezpowrotnie

lubię
te ostatnie kroki
zsyłające wiatr

gdy most jeszcze płonie
unosząc zapachy
tych wszystkich chwil
cudownych
ważnych
i
może nie wiesz
iż mosty
szczęśliwe

płoną latami
nieśpiesznie
...
na zawsze
............................
/ widziałem na spacerze /

https://www.youtube.com/watch?v=LVlDSzbrH5M

29 470 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!