Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,Zanim rodzinę założę,
to zadbam o harmonię,
Bo nie chcę wyjść z rodziną na zdjęciach,
tak jak mówi stare przysłowie"

3914 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!