Menu
Gildia Pióra na Patronite

Makowiec, mucha i miód

Zanim opłatek weźmiesz do ręki, zanim igliwie choinki wyostrzy smak
zanim zaśpiewasz Jezusowi kolędę...
I klękniesz przed żłobem w stajence...
Zanim, zanim, zanim...

Przeproś tych,
których odczłowieczyłaś...

30 979 wyświetleń
222 teksty
60 obserwujących
  • Nutricia

    27 December 2022, 10:45

    <3 dziękuję...

  • RedRose

    21 December 2022, 19:34

    Szanuj bliźniego zawsze, nie tylko - bo idą święta i trzeba napisać wiersz.
    Wszystkiego zdrowego i szczerego wszystkim, słodyczy i dobra życzę :)

    • Ciska

      21 December 2022, 19:45

      Ode mnie pięknych świąt :)

      i smacznego makowca :)

      Pozdrawiam cieplutko! :)

      od Meron
    • Blanca87

      21 December 2022, 21:12

      Dziękuję za życzenia i życzę Ci wzajemnie Różo : )

      Dobry wiersz.

      od Meron