Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaniechane pragnienie
życie przyprawiło
o ból ducha mego
-serce mi zabiło

nieco mocniej czuje
wolności łaskotanie
która w umysł się wkrada
i zabija duszy łkanie

Nie czuje potrzeby
bliskiego posiadania
nie chce już mężczyzny
- bólem potargana

Ropieje jej światło
czernią posypana
bezprawnie kroczy
nienawiści dama .

16 715 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!