Menu
Gildia Pióra na Patronite

kocham

za naszymi drzewami
błądzisz
i lata czasami stygną
w hasła dekad opięte

tutaj - miejsce przeklęte
wracać nie masz dokąd
z tobą umarłam
i gonię za tobą

duchy moich tęsknot
powracają
a gwiazdy w niebie znać dają
że już tam jesteś

miłość jest wieczna
a nic tu po nas

(Boże,
przekaż jej)

4704 wyświetlenia
94 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!