Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakrzyczana

Zamykasz
mi usta krzykiem
swojej miłości.
Oddycham
powietrzem
z Twoich ust.
Dusisz mnie,
nadmiarem
swojego szczęścia.
Zgubiłam siebie.
Nawet lustro
mnie nie poznaje.

3881 wyświetleń
52 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!