Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamykamy oczy
Światło dnia uderza w nocy
Pochowani za maskami
Pozwalamy

Sobą kiedorwać
Być kukiełkami

Okruchy dawnych dni
Spadają na stół
Gdy uderzysz
Jak nożyce się odezwą
Pozwolisz mi odejść
Bo tak będzie lepiej

Przeklęte nożyce
Wciąż leżą na stole
A inni tak bardzo lubią
Uderzać w stół

18 361 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!