Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Zamykam oczy,
stoisz przy mnie,
gładzisz moją rękę
szepczesz do ucha

już jestem ciepła

Zamykam oczy,
w ekstazie gry
rozbierasz mnie ze wstydu
odziewasz w nowe doznania

już jestem rozpalona

zamykam oczy
wkładasz we mnie całą swą siłę
gonisz mój oddech
pytasz... czy mi dobrze

hmm tak! tylko gorąco!

5426 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!