Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Zamykam oczy i skłaniam głowę
Składam moje ręce skruszone
Milczę
Wszystkie moje słowa znasz
I myśli rozumiesz
Nie wiem co mówić
Nie ma słów
By opisać co czuję
Wszystko składam przed Twoje oblicze
Wsłuchuję się
W ciszę
Twoją ciszę
Gdzie wszystko krzyczy rozgłasza wieść
Że to Ty pierwszy zniżyłeś się
Niżej niż wszystko
Wszystko co jest
Ty będąc światłem
Przyszedłeś w mrok
Ty będąc słabym
Dałeś mi moc
Ty będąc wszystkim
Nie miałeś nic
I ty umarłeś
Bym mogła żyć

122 wyświetlenia
4 teksty
0 obserwujących
  • M44G

    25 December 2014, 21:39

  • 25 December 2014, 21:39

    Dziękuję

  • 25 December 2014, 21:35

    Bardzo ciekawy i głęboki test.
    Pozdrawiam.

  • 25 December 2014, 21:26

    To przepraszam, źle zrozumiałam. Ale chodziło mi raczej o to, że słabej postaci- ciele zwykłego człowieka (był fizycznie słaby) pokazał swoją moc.

  • wdech

    25 December 2014, 21:09

    cyt.
    ,,Ty będąc słabym ,,

    Nie był słabym... skoro w pełni
    widział Ojca*

  • 25 December 2014, 20:54

    Po ludzku może i nie był słaby

  • wdech

    25 December 2014, 20:45

    no tak...
    ten jeden wers/grymasi po ludzku/
    komuś się wydaje... że Był słaby.

    Nie Był.

  • 25 December 2014, 20:41

    Dziękuję :)

  • M44G

    25 December 2014, 20:32

    Ładna modlitwa.