Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamykam leniwie oczy a ty
prześlizgujesz się po brzuchu
i tak namiętnie pieścisz
moje uda
rozlewając ciepło aż po koniuszki
palców
gorące budzisz pragnienia...
chyba zbyt śmiało sobie poczynasz
słońce!

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    12 August 2014, 14:11

    zaskakujace i bardzo dobrze napisane. podoba mi sie :-)