Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój

Zamykam w sobie ból,
Ukrywam wciąż tęsknotę.
Wiem, że nie bedziesz mój
I nie chce myśleć o tym.
Kocham Cię i nienawidzę,
Jedno większe od drugiego.
W bezlitosnym świecie gubię się,
Nie mogę wydostać się z niego.
A przecież pragnę tak mało-
-serca, uśmiechu, radości.
Lecz cóż-kocham Cię bez cienia wzajemności.
I choć złoszczę się na Ciebie
Prawda jednak taka jest
Że nie mogę żyć bez Ciebie
I wytrwale Kocham Cię...

407 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!