Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zamykam się na Twoje słowa o miłości,
nie potrzebuję ciepła i poczucia bezpieczeństwa, które mi dajesz.
Odchodzę nim oddam Ci swoje serce na własność,
bym nigdy nie mogła należeć tylko do Ciebie.
Chowam w najgłębszych i nieodkrytych szczelinach
największą prawdę o sobie.
Nie pozwolę Ci jej odkryć, okraść się z tej jedynej cząstki,
która mi jeszcze pozostała.
Zamykam oczy i jestem daleko,
gdzieś, gdzie nikt nigdy nie dotrze.
I jestem tam naprawdę szczęśliwa
sama,
bez Ciebie...

13 270 wyświetleń
110 tekstów
47 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!