Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamykam oczy.
Wyciągam ręce.
Płynę..
Płynę lecz ma droga jest mi obca.
Nagle coś słyszę:
leć!
coś mówi do ucha.
Zaczynam się unosić. Latam. Jestem nad ziemią.
Pływanie,
latanie
a co z życiem na ziemi?
Pytam samej siebie
a może anioła?
z życiem na ziemi?
To od zawsze jest zagadka.
Otworzyłam oczy.
Wróciła rzeczywistość

374 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!