Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dotyk Miłości "

Zamykam oczy
Spoglądam sercem
Widzę Miłość:
Miłość w Sobie
Miłość w Tobie
Czyste serca
Nasza czułość
Dotyk Miłości
Piękne dusze
Las...Morze
Góry...doliny
Piękne krainy
Pła(sz)cz emocji
We mnie
Na mnie
W Tobie
Nic więcej?
Mam(y) wszystko
Jest pięknie
Dziękuję Ci

- Tobie...
21.10.2020
12:00

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!