Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie Ta Przestrzeń

zamykam oczy
i znów ten ból
co zakorzenia się we mnie
niczym zła piosenka

i tak łkam w takt jej nut
przypominając mi
że jest wszystkim
co wypełniając mnie
do granic istnienia w bólu

czy kiedyś się tym znudzi
by tak co rano mnie budzić

w pocałunku bólu nie wzruszona
tak trwa zostawiając bez wytchnienia

bo wiem że przegram i tak
jeszcze nie raz z nią
gdy rankiem budzi mnie...

52 498 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!