Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamykam oczy

Zamykam oczy
i znów mam dwadzieścia lat.
Głowa pełna marzeń,
przede mną otworem stoi świat.
Pusty bagaż doświadczeń
nie podpowie mi,
jaką wybrać drogę,
w którą stronę iść.
Jeszcze nie wiem,
co mnie czeka za rogiem,
czy ktoś me serce obudzi
i znajdę miłość,
czy stracę wiarę w ludzi.
Na razie jest we mnie nadzieja,
tylko na jak długo mi jej wystarczy?

6642 wyświetlenia
34 teksty
2 obserwujących
  • mikolaj

    4 July 2020, 08:26

    Odpowiedz przyidze sama na te pytania

  • kati75

    19 June 2020, 17:08

    Fajnie tak zniknąć w czasie🙂