Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamykam oczy i widze ciebie. widze ciebie obok siebie. miłością otuleni uczuciem połączeni. widze ciebie w moich snach w moim kazdym kroku. widze twój uśmiech i twoje łzy. czuje twój dotyk , twoj zapach. widze miłośc i ją czuje. jak na skrzydłach niebiańskich posród nas wiruje. Szczescie nie jedno ma imie, lecz w moim wypatku imie nosi twoje. Światem do którego tylko moja miłośc może wejść twoje serce jest.

6009 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    1 October 2013, 18:58

    po tym jak legliśmy na sianie
    poczuliśmy wniebowstępowanie
    a że to herezja i grzech
    skończyliśmy przedwcześnie, ech