Menu
Gildia Pióra na Patronite

sen

Zamykam oczy i jesteś znów przy mnie
Nieśmiało, delikatnie, opuszkami palców dotykam Twej chudej, zimnej ręki
Wyczuwam niezagojone rany
Pozwól mi je całować
Nie chcę nic więcej
Wiem o Tobie już wszystko

Ból zniknie wraz z pocałunkami
A dźwięk gitary ukoi Twą złamaną duszę
Nie znam Boga
Ale modlę się o szansę dla Ciebie
Byś mógł zagrać
Ten ostatni raz
Dla mnie
Dla nich
Dla nas

618 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • CzerwonaJakKrew

    9 November 2012, 21:58

    Ładnie tu u Ciebie.... Dziękuję za przyjemność.....

    Pozdrawiam,
    CzerwonaJakKrew