Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zamykam oczy - chociaż nie chcę
na miłość
co nie spada sama z nieba
próbuję odewrzeć serce
co obrosło korą jak drzewo

i smutki topię w marzeniach

i tęsknię do czułego zapachu
którego wciąż nie mogę rozpoznać
bo nie chcę

25 644 wyświetlenia
160 tekstów
53 obserwujących
  • OGRODY-MARZEŃ

    19 April 2022, 23:27

    A właśnie że spada :-)

    Ale kochać to trzeba chcieć, a nie tylko marzyć o kochaniu :-)

    Bronek, poeto, miłości nie wolno się bać!!!!

    :-)