Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otwieram drzwi

Zamykając za sobą drzwi
Otwarłam kolejne
I...
Nie sądziłam, że tyle mnie za nimi czeka.

Zmiany, zmiany, zmiany

Słowa które goszczą u mnie dziś.

Wciąż nadziwić się nie mogę im.
Patrze oczami, a serce drży.
Patrzę na odbicie lustrzane, które z każdym dniem wygląda inaczej.

Zmiany, zmiany, zmiany

Na ciele jak i na duszy.
Otwieram księgi rozdziały przed człowiekiem.
Kim On jest??
Czasem sama nie wiem...
Kim ja dla niego jestem??
Staram się pytać, ale także sama nad tym pomyśleć.

Czasem nie wiem, dlaczego daję mu szansę poznania księgi
Którą pisałam większość czasu.
Wiele w nich słów niezrozumiałych dla zwykłego śmiertelnika.
Może pokazuje mu ją, dlatego aby zobaczyć, czy On zrozumie.
Jak na razie... Rozumie. Ale na jak długo??
I co będzie dalej??

Zmiany, zmiany, zmiany

11 477 wyświetleń
183 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!