Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za zamkniętymi oczami

Zamrożone łzy z oczu już nie płyną..........
Porzucone marzenia, pokrywają me ciało jak blizny........
Zastanawiam się czy może być koniec, jeśli istnieje wieczność.......
Zamykam oczy i widzę miejsca pełne ciepła........
Chciałabym tam odpłynąć.......
Powoli odpływam.......
Zakwitam jak stokrotka na zielonej łące wyobraźni.......
Wypuszczam zielone listki, rozchylam białe płatki.........
Zapach - kolorem błękitu rozsiewa się w powietrzu.........
Wiem jednak, że muszę otworzyć oczy........
Zmagać się z tym co życie mi przynosi........
Potykając się muszę wstać.......
Muszę przetrwać i mieć nadzieję........
Nadzieję, że kiedyś rozkwitnę........
Rozkwitnę jak ta mała stokrotka w moich snach.....

40 332 wyświetlenia
275 tekstów
38 obserwujących