Menu
Gildia Pióra na Patronite

Demony

Zamknijcie moje demony.
Łańcuchy opadły, a teraz śnię.
Nie jestem gotów opuścić mury,
choć ich zimno przytłacza mni

406 wyświetleń
5 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!