Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zamknij usta pełne wrażeń,
o sytości Twego ducha,
zaparz liście swej tęsknoty,
w gęstym gąszczu zostawionych.

3413 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!