Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknij swe oczy zmeczone od wyzwań dnia
A ja przyjde byś przekonała się co to strach.
Samotnie lezysz w swoim lozeczku
Dookoła ciemność która będzie swiatkiem twojego ostatniego dźwięku
Twój oddech spokojny i nieświadomych tego co się zdarzy
Zachwile pozna sekrety mojej mrocznej garzy
Docenisz swe życie ktore teraz przeklinasz
Uroki życia sobie przypominasz ?
Ja ci przypomnę życia znaczenie
To jest własnie moje przeznaczenie

10 856 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
  • Mir

    9 August 2010, 12:29

    Świetny wiersz :) Aż chce się do niego wrócić...