Menu
Gildia Pióra na Patronite

💥Dziś w Nocy💥

Zamknij swe oczy zmęczone
i oddaj się w objęcia otchłani snu ...
Naglfarem poprzez rzekę śmierci
w mroku zaświatów popłyń ze mną znów,
tam gdzie wszystko jest Ci wybaczone
a gdy jutro obudzisz się ...
wszystkie twe marzenia zostaną spełnione.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!