Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Będę się z Tobą kochał"

Zamknij oczy,zażycz sobie czegoś
Zdmuchnij świece
Bo ta noc jest tylko Twoją nocą
Będziemy świętować
Przez całą noc
Nalej wina
zapal ogień
Dziewczyno,Twoja prośba to rozkaz
Spełnię wszystkie Twoje pragnienia
Zrobię wszystko
Dziewczyno, wystarczy poprosić

Będę się z Toba kochał
Tak jak chcesz,bym to robił
Będę Cię mocno trzymał
Będę się z Tobą kochał
kiedy tylko tego zechcesz
I nie przestanę
Póki nie każesz

Dziewczyno,odpręż się
Zróbmy to powoli
Donikąd się nie spieszę
Całkowicie
Skoncentruje się na Tobie
Dziewczyno,czy jesteś już gotowa ?
To będzie długa noc
Rzuć ubrania na podłogę
Także cały się rozbiorę
Już zaplanowałem
Będę z Tobą
Dziewczyno,o cokolwiek poprosisz
Wiesz,że to zrobię

Kochanie,dzisiejsza noc należy do nas
Zrobię to dobrze
Wymarz sobie coś na tę noc
O cokolwiek poprosisz
Dam Ci miłość
Twego życia

57 115 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!