Menu
Gildia Pióra na Patronite

dziecięca wiara

zamknij oczy
zobacz pod powiekami
skrawki życia
gdy świat zdawał się
tak wielki i piękny

zamknij oczy
usłysz śmiech
i uwierz

w jutro ...

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących