Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknij oczy, zaśnij

Zamknij oczy, zaśnij
opleciona ramieniem
Zamknij oczy, zaśnij
ukołysana oddechem
Zamknij oczy, zaśnij
upojona ciał zapachem
Zamknij oczy, zaśnij
zmęczona pożądaniem

A ja będę patrzył
Raczył będę się tobą
Upajał ciepłem ciała
I zamknę oczy, zasnę
Obok zakochany...

19 733 wyświetlenia
184 teksty
34 obserwujących
  • luterin

    1 October 2012, 18:21

    Delikatnie układasz swoją miłość do snu...Piękny wiersz.

  • czarna mamba

    1 October 2012, 09:45

    cacko:) takie moje:)

  • I.Anna

    1 October 2012, 08:55

    Bardzo wymowne, podoba mi się i takie łagodne, tak jak przed snem, gratuluje