Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość cz II

Zamknij oczy, historie o miłości Ci opowiem

o uczuciu prawdziwym o prawdzie które kryję się w każdym słowie

ta historia mówi o nas, o mnie i o Tobie

to tysiące kilometrów które przespacerowaliśmy razem w mojej głowie

to spojrzenie które mówi więcej niż wszystkie słowa razem wzięte

to co do Ciebie czuje w moich oczach i wzroku zaklęte

to Twój uśmiech przy którym nawet słońce bladnie zawstydzone

Twoja aksamitna cera i przenikające mnie spojrzenie rozmarzone

Ciało które rozbudza wszystkie moje myśli nawet te ukrywane skrycie

jeden Twój pocałunek odmienił całe moje dotychczasowe życie

Jesteśmy w końcu razem i oby było tak już na lata

Jesteś moim końcem i początkiem, moim 8 cudem świata

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • czystakartka

    20 June 2010, 03:50

    nawet nie zdajecie sobie sprawy jaką frajdę sprawia mi czytanie waszych komentarzy :)

  • Bezsens

    4 June 2010, 16:23

    Magiczne..

  • lizz

    2 June 2010, 13:51

    oddajesz cały urok miłości,
    ale się romantycznie zrobiło wokół mnie...
    wiersz genialny :)

  • honey_007

    18 May 2010, 22:24

    Romantycznie, ciepło, niebiańsko...można czytać i czytać bez końca...rozmarzyć się po prostu :))

  • Nutka67

    15 May 2010, 21:48

    Piękne wyznanie, poruszające i takie czułe, że ach...

  • 15 May 2010, 19:28

    Ta druga część Marcinie w zupełnie innym stylu, także porusza i oddaje uczucia.
    Jedyna uwaga, to przeczytaj jeszcze raz i popraw literówki :) Pozdrawiam