Menu
Gildia Pióra na Patronite

Namiętnie oczami

Zamknij oczy
dotknij we śnie
poczuj usta
i pragnij mnie…

Rozpal zmysły
i zrób zamęt
bierz namiętnie
pożądaniem…

Otwórz oczy
i bądź blisko
dotknij ciała
powie wszystko…

Bierz namiętnie
jak marzenie
daj mi miłość
i spełnienie…

6745 wyświetleń
29 tekstów
1 obserwujący
  • kluska56

    18 May 2021, 21:10

    :)