Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słoneczko

Zamknij oczy ... czujesz ?
To twój strach słoneczko cię hamuje
Zamknij oczy ... słyszysz ?
To mój krzyk próbuje się przebić spośród ciszy
Czegoś mi tutaj brakuje
Czyżby niewinności której od dawna nie czuje
Nie płacz więc dziecinko nad rozlanym mlekiem
Chociaż jest ciężko, wszystko przyjdzie z wiekiem
Zrozumienie
Przebaczenie
Uwolnienie
Czego ci więc kocie jeszcze brak
Masz przecież wszystko
I wzrok i słuch i smak

12 563 wyświetlenia
61 tekstów
0 obserwujących
  • kasia1818wee

    21 April 2016, 14:25

    ;)

  • RozaR

    20 April 2016, 22:25

    EEEEEEEEEEEEEEEE - blEeeeeeeeeee