Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przekładanka

Zamknij mnie.

w pudle na dnie. Między.

zabawkami bawiłeś się,
Od dziecka różni cię tylko...

kilka lat minęło, A wciąż ta
sama. Mnie nic,
nie minęło.

Samotna, zamknij mnie w pudle na dnie.
Między zabawkami.

Bawiłeś się.
Od dziecka różni cię tylko kilka lat.

Minęło, a wciąż ta sama.
Mnie nic nie minęło.

30 576 wyświetleń
306 tekstów
80 obserwujących
  • Sheldonia

    1 October 2012, 19:16

    Pięknie to napisałaś. Pozdrawiam:)

  • anja341

    1 October 2012, 11:52

    Nie dam się stłamsić. Z dzieciństwem pożegnałam się jakiś czas temu ;)
    Dziękuję, pozdrawiam.

  • misiek45

    1 October 2012, 11:48

    Nie daj się zamknąc w pudle na dnie raczej wyrzuc te stare zabawki-pozdrawiam.)