Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drzwi

Zamknij drzwi
Tym razem nie dawaj mi klucza
Już nie chcę ich otwierać
za dużo razy zamknąłeś mi je przed nosem
Nie będę patrzeć przez otwór
za dużo widziałam
Nie zapukam już ani razu
za dużo czasu czekałam aż otworzysz
Już nie potrzebuję tych drzwi..
po prostu wejdę oknem.

1660 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!