Menu
Gildia Pióra na Patronite

Faktura faktu

Teksty z obrazami - Faktura faktu - exsilentio
Faktura faktu - exsilentio

Zamknięte w dłoni
Blaski na Twoich ustach.
Cisza taka, jaka pustka.
I płomień.
Domek z pięćdziesięciu kart
Rozproszył wiatr
Przez komin.
Pozostały skry z ogniska,
Pamięć wszystka,
Słońca promień.
Siedzę na koniu.

Quid Quidem

41 983 wyświetlenia
581 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!