Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie

Zamknięte serce
Zamknięte usta
Zamknięte oczy
I zamknięta dusza.

Zamknięte myśli
Zamknięte uczucia
Zamknięte marzenia
I zamknięte wspomnienia.

Nie ma okien
Nie ma drzwi
W pustej sali
Cisza brzmi.

Zniknęła wiara
Zniknęła nadzieja
A została tylko
goła ziemia

Zimna ziemia
Ciemna ziemia
Moje ciało
się w nią przemienia.

Znika ciało
Znika dusza
Nikogo to i tak
nie wzrusza.

Żegnajcie moi mili
Opuszczam was w tej
ulotnej chwili...

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!