Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spóźniony

zamkniętę mam oczy
lecz pod powiekami nie śpię snem

modlitwą przekraczam bramę nieba
by skrzydła mi porosły piórami

bo istnieje miłość
która boli

lecz czeka
na spóźnionych

101 480 wyświetleń
954 teksty
266 obserwujących
  • Malusia_035

    28 September 2015, 20:45

    Tak bliski Mojemu Sercu , zatrzymam go sobie na dłużej jeśli pozwolisz :))

    Pozdrawiam Serdecznie i czekam niecierpliwie na kolejne :))

  • mill

    27 September 2015, 22:10

    ..podoba mi się ;)....

  • giulietka

    27 September 2015, 13:36

    a jeśli zabiorą mi czas
    który nie został nam dany
    i przeleją się dni
    wypełnione czekaniem
    ona mi wszystko wyjaśni
    i będzie odpowiedzią
    na najtrudniejsze pytanie

  • Adnachiel

    27 September 2015, 12:57

    Rozpieszczacie mnie :)
    Dziękuję Wam.

    Incognito, jestem ostatnio zapracowany, skąd moja nieobecność.
    A poza tym, mam swoje małżeńskie obowiązki :)

    Pozdrawiam serdecznie :)

  • PainWithoutLove

    27 September 2015, 11:24

    Przez długi czas nie dodawałeś tu żadnego wiersza, a nagle wracasz z tą przepiękną perełką :) oczywiście oczarowałeś kolejny raz :))

  • Cris

    26 September 2015, 22:28

    Ja dzisiaj też w swoim wierszu zamknęłam powieki...
    ileż to można pod nimi ujrzeć...
    podoba się wiersz.

  • 26 September 2015, 22:01

    Całym sercem z tym wierszem.

  • Adnachiel

    26 September 2015, 21:17

    Dziękuję Ci kochana Marianko.
    Uściski dla Ciebie :) :*

  • nicola-57

    26 September 2015, 21:09

    cierpliwie czekałam na Twój wiersz.
    BDB