Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

uwielbiam być
w twoich ramionach
stajemy się jednym ciałem
drżę pod twoimi pocałunkami
które błądzą po mojej szyi
gdy delikatnie muskasz
jedwab ciała
przymykam powieki
przygryzam wargi
niesiona namiętnym tańcem
odrywam się od ziemi
niebo rozbłyska gwiazdami
podniecenie wybucha żarem
w ramionach czułości
grzesznie
rozsmakujmy się
sobą

pod sklepieniem raju
tworzymy wieczności

Kochanemu ...N .ღ

7.12.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=t-vTaktsUSw

55 891 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Adnachiel

    8 December 2017, 10:39

    Malusiu, rozpieszczasz takimi strofami.
    Jak zawsze, nic dodać, niż ująć.
    Pięknie.

  • fyrfle

    8 December 2017, 10:03

    Pięknie i dobrze, że nie boisz się odważnych strof, i takich w pozytywnym świetle pokazujących życie, bo jego jednym z najpiękniejszych elementów jest cielesna miłość.

  • kati75

    8 December 2017, 09:04

    pięknie;)dobrego dnia Malusia:-)