Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknięta szafa.

Puste wieszaki
rozprostowują
obolałe ramiona.

Stos ubrań piętrzy się
na dnie.

Pośrodku ja.

Ubrana w stos.

Jest znacznie cieplej.

W ramionach swetra
dużo bezpieczniej-
- bezgłowy przyjaciel
z grubą szyją
w zastępstwie
pozostałych.

Aktorski uśmiech
i wzrok
na gigancie
na zasłużonym
odpoczynku.

4489 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!