Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamknięta księga życia
Misję do spełnienia miałeś
Nigdy się nie poddałeś
Działałeś - Wygrywałeś
Osiągnąłeś wiele
Gdzie są dziś Twoi Przyjaciele
Wszystko marność...pył
Teraz przykro mi
Jeszcze służysz dzielnie
Współpracujesz z medykami
Jesteś cały czas z nami?
Pókim żywa pamiętać będę
Że Byłeś - Trwasz
Wierzę, że Jesteś i będziesz
W sercach naszych
I Nasze potknięcia nam wybaczysz
Uczymy się żyć bez Ciebie obok
Byłeś wspaniałą Osobą

...
Dedykowany ❤

27.02.2021
20:00

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
  • Es van Guard

    28 February 2021, 08:25

    Właściwie to księga się nie zamyka, otwiera się tylko inny - nowy rozdział.
    Może kolejna misja, a może odpoczynek
    między... Z każdego punktu widzenia to tylko przewrócenie kartki.

    Trzymaj się
    Pozdrawiam