Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamknięta

Teksty z obrazami - zamknięta - Sol 8
zamknięta - Sol 8

zamknięta ciasno
w cieniu życia
spoglądam przez
ramię
by spotkać
matkę głupoty
swego przeznaczenia

ukradkiem łza spływa
a w sercu kolejna rysa pęka
rdzawe iluzje życia
przepływają między palcami
przenikając
w głąb zamkniętej ja...

więc obudź się by żyć i sobą być

Z cyklu było sobie życie...

52 498 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!