Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prześwietlone twarze

Zamknięci w pudle
w pikselach
z głosem zawieszonym w przestrzeni
tną dystans
na wyciągnięcie
choć dłoń znów za krótka

też patrzę
słucham
sączę
włączam wyobraźnię
i nawet czasem myślę
że jesteś
obok

więc dotykam językiem
cyfr
tak bardzo twoich
wciąż zawiedziona
nieczuciem.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących