Menu
Gildia Pióra na Patronite

Usłyszeć ciszę

zamknięci
w ciasnej klatce swojej jaźni
wyklęci
przez tych co mają im za złe
że słyszą
lecz boją się odpowiedzieć
że widzą
lecz nie dzielą się spojrzeniem

oni wiedzą jak brzmi cisza
ukrywają w niej swój krzyk
ciągle chcą by ich usłyszał
straszny świat który ich mdli

ich alfabet
barwy, dźwięki, ciągi liczb
oni widzą
to co nam się tylko śni
wciąż czekają
aż im ktoś otworzy drzwi
między nami
a tym światem co ich skrył

oni wiedzą jak brzmi cisza
ukrywają w niej swój krzyk
ciągle chcą by ich usłyszał
straszny świat który ich mdli

W domyśle tekst do muzyki...

48 095 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • 3 September 2018, 20:26

    Ładne.
    Pozdrawiam. :)