Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rewolucja

Zamknięci w swych lochach
Zakneblowani
Czekamy dnia
Gdy otworzą się bramy
Silniejsi wyjdziemy
Już nie tacy sami
Pójdziemy przed siebie
Ze sztandarami
Z nadzieją na ramieniu
Z okrzykiem na ustach
Pójdziemy przed siebie
Będzie rewolucja!
Zrzucimy kagańce
Odrzucimy smycze
Stworzymy na nowo
Nasze godne życie
15.05.2020

1106 wyświetleń
9 tekstów
1 obserwujący
  • Sylwia D.

    16 May 2020, 12:35

    Dziękuję. Pozdrawiam

  • Papużka

    16 May 2020, 06:23

    Dobre strofy