Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bajka

Zamknięci, uwięzieni w dwóch różnych bajkach
Księżniczka i Książę.
Poplątane łańcuchami uczuć
dwa serca, wybijają podobny rytm.

Lecz jest i Wiedźma
próbująca zniszczyć i spalić marzenia,
pozostawiająca smutek i ból.

Oraz Smok
choć raz stojący po dobrej stronie
paląc kajdany
łączy dwie bajki, stając się Królem ich losu.

859 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
  • Uriel

    25 May 2014, 14:15

    Bajka wymiarowa ;)