Menu
Gildia Pióra na Patronite

.zamknęły się ołowiane powieki nocy
Jakże naturalna jest dla nocy jasność
Biały Ołów.
Ołowiane powieki.
bum bum

tytuł: właściwości Pb

2561 wyświetleń
17 tekstów
19 obserwujących
  • 18 April 2011, 20:35

    hymmm ja mam wręcz przeciwnie
    lubię w niej to że daje dowolność rozumienia

  • 18 April 2011, 20:32

    Współczesna poezja jest dla mnie zupełnie niezrozumiała.