Menu
Gildia Pióra na Patronite

z damskiej torebki

Teksty z obrazami - z damskiej torebki - motylek96
z damskiej torebki - motylek96

zamykam oczy
wszystko jest ok
marzenia u stóp składane
*
ostrymi słów pocięta
ratuje dżin z tonikiem
czeski film
*
poranek bez ciebie
przypomina strapiony listopad
coraz ciszej nam do siebie
*
sprawy których nie wypowiemy
wywołują drganie pięciolinii
bezsenność w powietrzu
*
kot mruczy przez sen
wywołuje sztorm na niebie
łagodnym zakrętem
*
gubie się w tobie
daleka droga powrotna
noc poza domem

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    13 June 2020, 16:10

    Byłabym zagubiona bez ciebie
    Ja, taka nie uważna w świecie tysiąca liter. 😉😁💙

  • motylek96

    13 June 2020, 16:03

    Dobrze, że czujna jesteś🙂