Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamilknij

Zamilknij na zawsze
Piewco wojennej chwały
Byś nigdy już więcej nie splamił
Słów pięknych skrwawionymi usty
By nigdy już więcej nie brzmiały
Dźwięki twej pieśni złowróżbnej.
Niech płomień obłudnych twych wierszy
W sercach ludzkich wygaśnie
Zamilknij na wieczność przeklęty.
Zamilknij! Na zawsze.

3933 wyświetlenia
22 teksty
4 obserwujących
  • Bryzeidaa

    17 July 2010, 02:32

    powoli staję się Twoją fanką. Uwielbiam ten styl... a treść - dynamit. aż ocieka emocją... duży plus