Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedy mnie kochać przestaniesz..."

Zamilknie rosa na trawie
Mgła zawstydzi się -
Nie pojawi się u Ciebie
Tęcza do mnie nie zawita
Słońce zaśnie
Nikt o nic nie zapyta
Noc nastanie
Milczenie zaboli
Ptak nadziei nie wzleci
Dzieci Przyszłości się nie narodzą
One innymi drogami chodzą.

08.11.2020
20:48

Z serii " Ciernie serca "

281 734 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!