Menu
Gildia Pióra na Patronite

zamiana

zamieniłam się z Tobą życiem,
żałuję obficie

Chciałeś pokazać,
że mój dzień to tylko kropla
Twego potu,
którego Ty męczysz.

Chciałam Ci pokazać,
jak trudno się czeka,
w zamkniętych ścianach,
ciszy, którą
nie słyszysz...

Szum mojego życia roztwonił
twoje myśli,
zobaczyłeś,
krew, smutek, łzy

Poczułam Twój świat.
Zobaczyłam, że jesteś bogiem.
wszystko idzie w twoję stronę,
a ja tylko jak
słup soli przy Tobie stoję,
bo ja służącą, a Ty mi bogiem.

480 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!